Concert extraordinar Grigore Leșe

leșe Concert extraordinar Grigore Leșe Lese 600x600

Maestrul Grigore Leșe va concerta peste doar câteva zile la Aalst, în Belgia. Evenimentul, organizat de Asociația Agora for Life, va avea loc pe 25 martie la orele 18:00 în Catedrala Ortodoxă din oraș.

Iubitorii muzicii și tradițiilor românești  sunt așteptați să ia parte la recitalul: ,,Când se horește, îngerii stau și ascultă”.  ,,Horitorul pune în cântare imaginaţia, starea şi trăirile lui interioare, captivează, reînvie, farmecă, seduce, delectează, ademeneşte. Horea uneşte, leagă caractere, spiritualizează viaţa, dă formă gândirii“ – Grigore Leşe, pentru Afora for Life. Îndrăgitul interpret de muzică populară a pregătit o serie de surprize celor care vor asista la spectacolul inedit organizat chiar de Buna Vestire.

Pe scenă, alături de Grigore Leșe va urca și Tudor Andrei, un tânăr violonist stabilit de 7 ani la Viena. Absolvent al Royal Academy of Music din Londra, Andrei și-a continuat studiile muzicale în capitala Austriei. De-a lungul anilor a susținut numeroase concerte în: Europa, Asia şi America Centrală. Este în același timp profesor de vioară şi pian la Biserica „Sf. Antonie cel Mare“ din Pouthongasse.

Evenimentul din 25 martie se va încheia cu o sesiune de autografe, un prilej pentru spectatori să poarte discuții libere cu artiști de renume internațional. Biletele pot fi rezervate online la adresa: agoraforlifeweb@gmail.com

https://web.facebook.com/agoraforlife/videos/591983777664726/?pnref=story

surse foto: facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.