Lista cu dorințe

To do list. La început de an ne punem gândurile, aspirațiile pe hârtie. Fiecare dintre noi întâmpină Anul Nou cu speranța că 2017 va fi mai bun decât anul care tocmai s-a încheiat. Iar lista cu dorințe este lungă.

to do list Lista cu dorințe to do list1 800x450

Tot mai mulți prieteni fac liste pentru un nou început. Unii preferă să treacă la următoarea filă, alții și-au cumpărat o agendă nouă. Pe 31 decembrie cu toții am făcut bilanțul – chiar dacă nu în scris – am tras linie, iar acum punem punct și de la capăt.

to do list Lista cu dorințe to do list 800x450

Câți dintre noi se țin însă de planul făcut în ianuarie? Doar cei care știu exact ce vor, sunt determinați și perseverenți. Dacă o buturugă răstoarnă carul în prima curbă, dorința nu e chiar o prioritate pentru tine. De ce să o fi trecut atunci în listă? De multe ori una gândim și alta afirmăm. E o meteahnă a lumii moderne. Iar afirmația repetat,  chiar și inconștient, te face să crezi că întradevăr îți dorești acel lucru, deși probabil nu ai nevoie de el.

to do list Lista cu dorințe to do list2 800x450

Trăim în era lui ,,a avea”, dar tot timpul ne lipsește ceva. Paradoxal, nu? Aud foarte des: ,, Nu am bani!” Dar și mai des: ,, Nu am timp!” To do list, să fie oare soluția? Testez conceptul în acest an. În decembrie vă dezvălui rezultatul. Prietenii care și-au pus aspirațiile pe hârtie anii trecuți susțin că au reușit să realizeze 80% din ce și-au propus. Deși informația mi-a fost confirmată de mai mult de trei surse, trebuie să trăiesc experiența ca să mă conving.

Un an nou așa cum vi-l imaginați!

 

to do list Lista cu dorințe to do list3 800x450

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.