Pasiunea pentru flori, afacere profitabilă

foto6 pasiunea pentru flori, afacere profitabilă Pasiunea pentru flori, afacere profitabilă foto6 800x531

Orice lucru izvorât din pasiune te face să te simţi liber, nu mai poţi să-ţi ţii în frâu imaginaţia, iar inspiraţia nu se lasă prea mult aşteptată. Când pasiunea ta sunt florile, totul pare chiar şi mai uşor.

Sunt fericită că fac exact ceea ce-mi place. Tot timpul mi-am dorit să creez, să scap de rutină. E un lucru minunat să lucrezi cu florile, mirosul lor, culorile, n-ai cum să nu fii fericit.foto5 pasiunea pentru flori, afacere profitabilă Pasiunea pentru flori, afacere profitabilă foto5 400x600

Sunt cuvintele unui om împlinit care a avut curajul să se arunce în lumea afacerilor într-un moment de cumpănă. În urmă cu 8 ani Ramona Dumitru, un agent imobiliar rămas fără job, a făcut alegerea vieţii sale: şi-a deschis o firmă de aranjamente florale.

Declicul a fost în momentul în care piaţa imobiliară a căzut, iar eu mi-am zis aşa: Nu îmi doresc să stau la birou, la un program de 8 ore. Sunt o persoană activă, trebuie să fac ceva ce îmi place. Am stat şi m-am gândit. Îmi plac culorile, îmi place să desenez, îmi place să creez. Ce pot să fac ? În acea perioadă, oamenii deveniseră tot mai fascinaţi de aranjamentele florale, în special pentru nunţi. Am creat primul buchet de mirească pentru o amică.  

Ramona a descoperit secretele florilor: din cărţi, din reviste, de pe internet. Se consideră un autodidact desăvârşit, mai ales că meseria sa de bază este cea de dascăl. N-a profesat însă niciodată. Totuşi, pentru că şi-a dorit să lucreze cu copiii, visul a devenit realitate. În timpul vacanţelor de vară, Bee Happy-Floral Event organizează în fiecare miercuri ateliere pentru copii.

Nu este nimic întâmplător. Totul vine atunci când trebuie să vină. Orice etapă este o pregătire pentru a realiza ceea ce îţi doreşti. Acest lucru este valabil pentru oamenii care vor din tot sufletul să-şi atingă visul. Nu este nimic la voia întâmplării. În fiecare dintre noi sunt resurse pe care nici măcar nu le bănuim. Important este să încerci.

O convingere fermă care a transformat pasiunea Ramonei Dumitru într-o afacere de success. Bee Happy – Floral Event livrează în prezent aranjamente florale pentru nunţi, botezuri şi evenimente corporate organizate în Bucureşti.

foto7 pasiunea pentru flori, afacere profitabilă Pasiunea pentru flori, afacere profitabilă foto7 800x533

foto3 pasiunea pentru flori, afacere profitabilă Pasiunea pentru flori, afacere profitabilă foto3 800x533foto2 pasiunea pentru flori, afacere profitabilă Pasiunea pentru flori, afacere profitabilă foto2 800x533foto4 pasiunea pentru flori, afacere profitabilă Pasiunea pentru flori, afacere profitabilă foto4 800x480foto1 pasiunea pentru flori, afacere profitabilă Pasiunea pentru flori, afacere profitabilă foto1

flori romantic pasiunea pentru flori, afacere profitabilă Pasiunea pentru flori, afacere profitabilă DSC 7956 mic

 

DSCN2479 pasiunea pentru flori, afacere profitabilă Pasiunea pentru flori, afacere profitabilă DSCN2479 800x600 DSCN2484 pasiunea pentru flori, afacere profitabilă Pasiunea pentru flori, afacere profitabilă DSCN2484 800x600pizap.com14704198619461 pasiunea pentru flori, afacere profitabilă Pasiunea pentru flori, afacere profitabilă pizap

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.